Brit toplista: másodikként indult a Death Stranding

  • Írta: sirdani
  • 2019. november 11.
  • Toplista
Link másolása
Hideo Kojima alkotását kizárólag a Call of Duty: Modern Warfare tudta lehagyni, még a FIFA 20-at is sikeresen maga mögé taszította. Az EA vezetőinek viszont nem csak emiatt kell aggódniuk, a Need for Speed sem kapta el jól a rajtot.

Az Activision dörzsölheti a markát, mivel a Modern Warfare ezen a héten is remekül teljesített, így nem is volt kérdés, hogy ismét a lista csúcsára kerüljön. A játék egyébként 26 százalékkal több eladást tudhat magáénak jelenleg, mint a Black Ops 4 ugyanennyi idővel a megjelenése után.

A nyomában viszont szorosan ott lohol a PlayStation 4 idei második legnagyobb exkluzív dobása, a Death Stranding, mely 36 százalékkal maradt le a szintén PS4-exkluzív Days Gone rajtjától - persze fontos hozzátenni, hogy jelenleg kizárólag a dobozos verzió eladásairól beszélünk, a digitális értékesítéseket nem számolja a brit toplista.

A Nintendo üdvöskéje, a Luigi’s Mansion 3 a második helyről a negyedikig csúszott vissza, mivel 59 százalékkal csökkentek az eladásai. Viszont úgy néz ki, hogy még ez az eredmény is elegendő volt arra, hogy maga mögé utasítsa a vadonatúj Need for Speed: Heatet, mely a jelenlegi állás szerint 41 százalék hátrányban van a 2017-es Need for Speed: Payback első heti eredményeihez képest.

A listára felfért nyolcadikként a Mario & Sonic at the Tokyo Olympic Games 2020, illetve a kilencedik helyen még mindig remekül fogy a Minecraft is. Egy apró érdekesség, hogy a lista 15. helyén egy Nintendo Wii-re is megjelent játék található a Just Dance 2020 képében. Utóbbival kapcsolatban érdemes megemlíteni, hogy a játék teljes eladási eredményeinek 21 százalékáért a Nintendo Wii a felelős, ami igazán váratlan eredmény a 13 éves konzoltól.

A jövő héten a verseny várhatóan tovább fog erősödni, mivel új belépőként érkezik a Star Wars Jedi: Fallen Order.

  1. Call of Duty: Modern Warfare
  2. Death Stranding
  3. FIFA 20
  4. Luigi's Mansion 3
  5. Need for Speed: Heat
  6. Mario Kart 8 Deluxe
  7. Fortnite: Darkfire Bundle
  8. Mario & Sonic at the Tokyo Olympic Games 2020
  9. Minecraft
  10. Plants vs Zombies: Battle for Neighborville
10.
10.
PrimYaz00
Hát eddig is tudtuk, hogy több az igénytelen hülye, a trash-t is fogyasztani kell, még ha kivételesen nem is 100%ban igaz erre a codra, de csatlakozom a #3 kommenthez.
9.
9.
adamsfamily
#8: Sok mindent lehet mondani az utolsó három NFS-re,de azt nem hogy jók lettek volna.
Nem tudom,hogy az EA miért tartja a Ghost games-t,mert amióta ők foglalkoznak a NFS szériával azóta egy vicc az egész.Az autóknak olyan a fizikája,mint egy bezsírozott darab téglának.A 2 értékelhető dolog a játékaikban a festés és az optikai tuning,minden más idejétmúlt benne.
8.
8.
Anti4730
#5: Szerintem te nem is jatszottal az utolso harom need for speedel az is tuti.
7.
7.
delphijos
Az hogy a GTA V. nincs az első tízben sem, már önmagában csoda :D
4.
4.
AbsurdShark
Remélem újragondolják végre ezt a modern NFS témát, látván a gyenge eladásokat. A gameplay videók alapján a város full üres és nem igazán változatos, valamint a vezetési modell még árkád játékhoz képes is abszolút unalmasnak tűnik. Azt pedig, amit "sztoriként" próbálnak sokadjára az NFS szériábaba tuszkolni, meg végképp nem kellene erőltetni.
2.
2.
Anti4730
Nfs heat szerintem nagyon jo lett, az igaz hogy szinte alig reklamoztak.
1.
1.
shatterhand
Nfs-en ugye nem csodalkoznak? Ennél szarabb felvezetését,promotalast nrm nagyon láttam ezidáig. Par honapja mutattak be csendbe azt kész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...