PS4-re is jön az új God of War és a Gran Turismo 7

Egy meglehetősen keserédes hírrel szolgált tegnap a Sony, hiszen bejelentette, hogy mind a Gran Turismo 7, mind pedig a God of War: Ragnarök megjelenik majd PlayStation 4-re is, de erre csak valamikor 2022-ben kerülhet sor.

A God of War: Ragnarök esetében beigazolódott a korábbi pletyka, a Gran Turismo 7-nél pedig a hivatalos reklámanyagok állításával ellentétben érkezett a hír, amely szerint mindkét játék megjelenik PlayStation 4-re is. Erről elsőként a PlayStation Blog Hermen Hulst-interjújában hallhattunk.

Az örömhírt némileg beárnyékolja a tény, hogy a megjelenésre mindkét játék esetében csak valamikor 2022-ben számíthatunk. Habár a Gran Turismo 7-nél nem lepődtünk meg ezen, a Santa Monica Studio tegnap szintén bejelentette, hogy nem tudja tartani a 2021-es premiert a God of War: Ragnarökkel.

Az említett interjú ezenkívül is tartogatott még érdekességeket, kiderült például, hogy a Guerrilla Games nem véletlenül nem szolgált premierdátummal a Horizon: Forbidden Westhez a legutóbbi State of Play kapcsán, ugyanis könnyen lehet, hogy Aloy nyugati partra tett kiruccanása szintén a következő évre csúszik majd.

A PlayStation Studios feje azt is hozzáfűzte a fentiekhez, hogy rengeteg újdonsággal készülnek a jövőben, például a Days Gone fejlesztője, a Bend Studio jelenleg is egy teljesen új IP-n dolgozik.

Hulst továbbá az exkluzív játékaik PC-s portjairól is beszélt egy keveset. Habár a PC-s mozgolódásukat a jövőben is szeretnék folytatni, ugyanakkor azt is kiemelte az úriember, hogy továbbra is a PlayStation marad a legjobb hely, ha a PlayStation Studios címeit már a debütálásukkor ki szeretnénk próbálni.

27 komment - szólj hozzá!