Távoznak a Halo-sorozat showrunnerei

Lassan elkészül a Paramount Halo-tévésorozata, de könnyen elképzelhető, hogy csupán egy évadot kapunk Master Chief élőszereplős kalandjaiból, a sorozat showrunnerei ugyanis nem vállalnak be egy újabb szezont.

Az eredetileg 2013-ban bejelentett Halo-sorozat, amely felett az akkori hírek szerint Stephen Spielberg bábáskodott volna, alaposan megjárta a hullámvölgyeket az elmúlt évek során, amikor pedig végre felcsillant a fény az alagút végén, a koronavírus-járvány a feje tetejére állította az egész filmipart. A Paramount produkciója azonban ennek ellenére is masírozott tovább, lassan, de biztosan pedig megérkezik Master Chief várva-várt élőszereplős sztorija, melyet nálunk, Budapesten forgattak.

A premier persze még valamivel odébb van, a széria várhatóan csak jövőre kerülhet képernyőre, a várakozást azonban máris beárnyékolja egy újabb kellemetlen hír. A Paramount eredetileg Kyle Killent és Stephen Kane-t kérte fel a showrunnereknek, Killen azonban már jóval a forgatások előtt elhagyta a produkciót. Stephen Kane szerencsére ennél kitartóbb volt, ő az utóbbi két évet Budapesten töltötte, a Variety értesülései szerint viszont ennél ő sem vállal többet: ha berendelik a sorozat második szezonját, akkor ahhoz a stúdió kénytelen lesz új showrunnert keresni.

Természetesen érthető, hogy két év távollét után Kane visszavágyik az Egyesült Államokba, így reméljük, hogy ez volt a döntő ok, és az úriember döntése nem reflektálja sorozat minőségét. A projekt egyébként kifejezetten ambiciózusnak tűnik, legalábbis a nemrégiben kiszivárgott képek arra engednek következtetni, hogy a készítők hűek maradtak a játéksorozat látványvilágához, és nem spórolták el a CGI-t sem.

4 komment - szólj hozzá!