Brit toplista: a Deathloop kapásból aranyérmes lett

Az Arkane Studios időhurkos játéka remekül kezdte az első hurkot: egyből a brit dobozos játékeladási lista élén. A szigetországba érkező friss PlayStation 5-szállítmányból más konzolexkluzív játékok is profitáltak.

Az elmúlt hónapokban két konzol volt igazán meghatározó az Egyesült Királyság dobozos játékpiacán: ha volt elérhető PlayStation 5, akkor a PS-játékok futottak, ha nem, akkor a Nintendo Switchre kiadott alkotások. A múlt héten új PS5-szállítmány érkezett a szigetországba, így a Switch árcsökkentése ellenére is a playstationös címek emelkedtek ki.

Közülük is a Deathloop kaszálta a legnagyobbat, amely egyből az aranyérmes helyen találta magát. A Spider-Man: Miles Morales 223 százalékos eladásnövekedéssel az ezüstérmet zsebelte be, míg a Ratchet & Clank: Rift Apart (amiből 630 százalékkal több fogyott, mint egy héttel korábban) újra megjelent a negyvenes toplistán, méghozzá a negyedik helyen.

Persze a Nintendónak sincs oka panaszra. Az átrajzolt árcédula jót tett a hibridkonzol eladásainak, és a switches játékok szokásos válogatását is változatlanul megtaláljuk az élbolyban. Az előző hét aranyérmese, az új WarioWare megmaradt az első tízben, míg az újonnan megjelenő Cruis'n Blast is felfért a 37. helyre.

  1. Deathloop
  2. Marvel's Spider-Man: Miles Morales
  3. Mario Kart 8 Deluxe
  4. Ratcher & Clank: Rift Apart
  5. Minecraft (Switch)
  6. Ghost of Tsushima: Director's Cut
  7. Animal Crossing: New Horizons
  8. WarioWare: Get it Together!
  9. F1 2021
  10. NBA 2K22
9 komment - szólj hozzá!