Pénzvisszatérítés érkezik az Epic Game Store-ba

Link másolása
Most minden vásárlás után 5%-ot automatikusan visszakapunk az egyenlegünkre, akár játékot veszünk, vagy játékon belüli tartalmakat vásárolunk. Az összeg a refund peroiódus után kerül jóváírásra.

Az Epic Games a játékboltjuk újítását jelentette be, ami szerint innentől minden vásárlásunk után 5%-ot automatikusan visszakapunk majd. Ez érvényes akkor is, ha teljes árú vagy akciós játékot vásárolunk, vagy ha például in-game valutát veszünk valódi pénzért a Fortnite-ban. A programba minden meglévő felhasználó automatikusan belekerül, nincs szükség külön jelentkezésre.

Az összeg 14 nap után kerül jóváírásra, ez az az idő, amin belül lehetséges egy vásárlás visszavonása és a játék árának visszakérése (természetesen, ha idő közben nem játszottunk legalább két órát az adott játékkal). A döntés mögött egyértelműen az áll, hogy a független fejlesztők és a kisebb kiadók mellett a játékosoknak is ösztönözzék arra, hogy az ő felületükön gyarapítsák a játékkönyvtárukat.

A közelmúltban lehetővé tették a független fejlesztőknek, hogy gyakorlatilag szamizdat játékokat készítsenek, a heti ingyenes játék pedig szintén azt a célt szolgálja, hogy a játékosokat átcsábítsák a Steamről. Az időszakos exkluzivitás pedig eddig 1 milliárd dollárjába került a cégnek, viszont a megjelenésüket követően olyan címek voltak kizárólag náluk elérhetők a PC-sek számára, mint a Borderlands 3, a Control vagy friss megjelenések esetén a Dead Island 2. Ennek ellenére a felület még messze van attól, hogy megszorongassa a Valve boltját, de az utóbbi időszak lassú növekedését a pénzvisszatérítés lehet, hogy kissé felpezsdíti.

3.
3.
Sophisticated Karen
van ahol a service fontossagat nem ertik meg, es inkabb egetik a penzt. Mar annyira unom oket, hogy ingyen se kellenek a jatekok innen.
2.
2.
crytek
#1: Egyetértek. De ez a dolog amúgy nem csak náluk van.
De ja mindent bevetnek hogy azt a moslékot használja valaki
1.
1.
sanada
"Szia Uram, pénzvisszatérítés érdekel?"

Kevesebb szánalmasabb dolog van ma a játékiparban az Epic-nél.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...