Half-Life: Alyx PC

VR-játék formájában folytatódik a Half-Life.
1585206000

Death Stranding-utalás a legújabb Half-Life-ban

Még csak két napja, hogy a Half-Life: Alyx elstartolt, egy játékosnak máris sikerült egy másik címre utaló objektumra bukkannia. Vajon mi a kapocs a két univerzum között?
1584961200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten végre visszatérünk a Half-Life világába az Alyxszel, egymást zúzhatjuk a Bleeding Edge-ben, vagy túlélhetünk a Resident Evil: Resistance-ben. A különlegesebb játékok kedvelőit a héten például a Paper Beast várja.
1584867600

Már előtölthető a Half-Life: Alyx

Tizenhárom hosszú év után végre ismét visszatérünk a Half-Life világába, ezúttal ráadásul testközelből élhetjük át City 17 vesztegzárát a Combine uralma alatt. Ha egy percet sem szeretnétek vesztegetni, már le is tölthetitek a játékot.
1583179920

Újabb gameplay jelenetek a Half-Life: Alyxből

Három új gameplay előzetest és egy hosszabb gameplay felvételt kapott a Half-Life: Alyx, amely a virtuális valóság keretei között hozza el nekünk a Half-Life-sorozat régóta várt visszatérését.
1581671237

Megvan a Half-Life: Alyx pontos megjelenési dátuma

Noha a lassan legendákba vesző, bizonyos harmadik Half-Life továbbra sem vált valósággá, új játék nélkül azért nem maradunk. A Half-Life: Alyxről eddig is tudtuk, hogy márciusban esedékes a megjelenése, de most pontos dátumot is kaptunk.
1580466720

Húsz cím, amivel játszanod kell 2020-ban

Kicsit megkésve, de idén is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amelyekre érdemes lesz odafigyelni a következő hónapokban. Lássuk hát, hogy melyek azok!
1580313600

Még mindig a PS VR a legnépszerűbb VR-headset

A SuperData elemzőinek hála friss infók érkeztek a VR-piac év végi teljesítményéről. Noha még mindig a Sony áll az élen, már a Valve Index sem elhanyagolható tényező, és tarolnak az all-in-one VR-szemüvegek is.
1579683600

Márciusig ingyenesek a Half-Life-játékok

A Half-Life: Alyx érkezéséig a Valve úgy döntött, hogy a franchise minden eddig címét ingyen játszhatják a rajongók. Ha a harmadik rész még nem is készül, legalább az Alyxig sem fogunk unatkozni!
1579168801

Világszerte elfogyott a Valve Index

Tavaly novemberben még csak az Egyesült Államokban és Kanadában volt hiánycikk, mostanra viszont már sehol sem lehet kapni a Valve Indexet a világon. Egyetlen kivétel azért akad, ha Japánban jártok, ott még le lehet csapni rá.
1576868433

Ismét mozgásban a Half-Life: Alyx

Az Adam Savage’s Tested YouTube-csatorna ezúttal a Valve-nál járt, hogy megnézzék, hogyan is működik a különböző VR-szemüvegekkel a nemrég bejelentett Half-Life: Alyx. A félórás videó rengeteg új jelenetet is tartalmaz.