Diablo II: Resurrected PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Hivatalos: remasterelt kiadást kap a Diablo II.
1628748000

Így festenek felújítva a Diablo II átvezetői

Nincsen már messze a Diablo II: Resurrected megjelenése, de még mielőtt újra megnyílnának a pokol kapui, lehetőséget kapunk arra, hogy belelessünk a játék fejezeteit elválasztó videójelenetekbe.
1628668800

Jövő héten indul a Diablo II: Resurrected nyílt bétája

Nem kell már sokat várnunk, hogy ismét szembenézhessünk a pokol uraival, hiszen a jövő héten mindenki kipróbálhatja majd a Diablo II: Resurrectedet. A játékot előrendelők pedig még ennél is hamarabb visszatérhetnek Sanctuary földjére.
1623609300

E3 2021: Szeptemberben jön az újrakevert Diablo II

Idén szeptember végén ismét megnyílik a pokol kapuja, hiszen ekkor érkezik a Diablo II: Resurrected PC-re és konzolokra. A bejelentés mellé egy friss trailerrel is készült a Blizzard, aminek a kezdő képsorai után garantáltan elkap a nosztalgia.
1620216000

Az Activision rákapcsol a játékfejlesztésre

Megtartotta az idei első negyedéves pénzügyi beszámolóját az Activision Blizzard. Megtudtuk többek közt, hogy a Call of Duty-franchise továbbra is jól szerepel, hogy a Blizzard játékosbázisa csökken, és hogy a Diablo: Immortal idén várható.
1617948060

Diablo II: Resurrected - ilyen volt, ilyen lett

Ahogy arról korábban beszámoltunk, kezdetét vette a Diablo II: Resurrected technikai alfatesztje, ennek megfelelően az első hosszabb gameplay videók is befutottak a játékról. Kezdjük egy összehasonlítóanyaggal!
1617775200

Diablo II: Resurrected - indul az alfa

Friss infók és látnivalók várhatók a Diablo II felújított változata felől, a hétvégén ugyanis a rajongók egy kisebb hányada részt vehet a technikai alfatesztben. A próbakör az egyjátékos módra fókuszál majd.
1614938400

Diablo II: Resurrected - ne dobd el a régi mentéseid!

Noha a Diablo II: Resurrectedet a Blizzard semmilyen formában nem vonja össze az eredeti játékkal, a fejlesztők szerint „a legklasszabb funkció” az, hogy a régi mentéseinket gond nélkül importálhatjuk majd a remasterbe.
1614009600

Diablo II: Resurrected - különálló játék a remaster

Úgy tűnik, tanult a hibájából a Blizzard, és előre leszögezte, hogy a Diablo II újrakeverése nem írja majd felül az eredeti játékot - ezzel elkerülik a Warcraft III: Reforged egyik leginkább kritizált aspektusát.
1613890800

Befutott a Diablo II: Resurrected gépigénye

Hosszas pletykálás és találgatás után nemrég végre hivatalosan is bemutatkozott a Vicarious Visions csapata által újrakevert Diablo II, a leleplezés után pedig gyorsan a játék PC-s hardverigényét is közzétették a készítők.
1613804400

Felújított változatot kap a Diablo II

Régóta pletykáltak róla, tegnap éjjel pedig hivatalosan is megerősítették, hogy készül a Diablo II: Resurrected, a klasszikus akció-szerepjáték remasterelt kiadása. A felújított változat PC-n és konzolokon is tiszteletét teszi majd.