DC Universe Online PC, PlayStation

A DC-képregények főszereplőivel készült MMORPG, melyben mindenki hős lehet! A játék a City of Heroes stílusát követi, a fejlesztője pedig nem más, mint a Sony!
1315149221

Ingyenes a DC Universe Online első kiegészítője

A korábbi tervekkel ellentétben mégsem kérnek majd pénzt a DC Universe Online első kiegészítőjéért, amely a jövő héten jelenik meg PC-re és PlayStation 3-ra. Az expanzió főszereplője Zöld Lámpás lesz, és nemcsak új helyszínekkel, de egy új erőtípussal, a Fénnyel is meglepi majd a rajongókat.
1304413200

Megtámadták a Sony Online-t is, 24 millió érintett

Nagyon úgy tűnt, hogy helyreáll a rend a PlayStation Network körül, elsőként a japán szerverek indultak újra, mikor kiderült, hogy a Sony Online Entertainmentet is támadás érte: 24.6 millió hozzáférés vált a hackerek martalékává. Az érintettek kártérítést kapnak.
1301661278

Lelőtték az Agency-t, leépít a Sony Online

A tegnapi pletykák beigazolódtak, a Sony Online Entertainmentnél óriási leépítések voltak, három stúdiójuk lehúzta a rolót, és a The Agency című PS3-as MMO-jukat is kukába dobták. A csapat az Everquest és a PlanetSide címekre koncentrál a jövőben, és a jelenleg futó projektjeiért sem kell aggódni.
1298044800

Januárban is a Black Ops volt az amerikai kedvenc

Az NPD Group közzétette a januári toplistáját az amerikai játék- és konzoleladásokról, s bár a piac szinte minden szempontból gyengébben szerepelt a tavalyi évhez képest, a kiegészítők értékesítései szerencsére javítanak egy picit az összképen. A slágercím továbbra is a legújabb Call of Duty volt.
1297686149

Nem lehet becserélni a DC Universe Online-t

Bár a DC Universe Online népszerűségét eddig nem érhette panasz, a Sony Online Entertainment gondoskodott arról, hogy a játékostábor ne is csökkenhessen számottevően: az MMO-hoz járó kódot egyszer lehet felhasználni, és nem is lehet máshogy kiváltani.
1296989679

DC Universe Online teszt

Nem igazán mondhatjuk azt mi, konzolosok, hogy úgy komolyabban el lennénk látva MMO játékokkal. Eljött hát a nagy nap, amikor mi is belevetődhetünk az életlopó, kapcsolatpusztító, munkanélküliséget okozó élvezetek tengerébe. Milyen környezet is lehetne ennél tökéletesebb erre a célra, mint a nem véletlenül legendás DC-képregények világa…
1296636696

DC Universe - jön az első DLC, Macskanővel

A Sony még ebben a hónapban megnyitja a letölthető tartalmak sorát a nagy érdeklődéssel övezett DC Universe Online-hoz, melynek főszereplője ezúttal a Macskanő lesz. A szexi latexgúnyát viselő hölgyike mind játszható formában, mind NPC-ként képviselteti magát - a játékosok legnagyobb örömére.
1295938171

A DC Universe a Sony Online büszkesége

A hónap elején megjelent DC Universe lett a Sony Online Entertainment eddigi leggyorsabban fogyó játéka a cég fennállása óta, ezt maga a stúdió elnöke, John Smedley jelentette be. Szó ami szó, rá is fért már a siker, hiszen az EverQuest első része óta nem tudott igazán kiemelkedő sikereket felmutatni.
1295262949

Szerverproblémákkal küzdött a DC Universe

Mivel a nemrégiben megjelent DC Universe Online iránt napról-napra nő a kereslet, a friss játékosok élményét rontja a helyzet, miszerint a Sony nem képes megfelelő háttérkapacitással üzemeltetni a szerverparkot. Bízunk benne, hogy ezek csupán a kezdeti gyermekbetegségek.
1294826400

Él a DC Universe Online, trailer a megjelenésre

Hosszas várakozás után elindult a PC-re és PS3-ra készült DC Universe Online. Az MMO-ban létrehozhatjuk a saját szuperhősünket, majd a már jól ismert képregénysztárok mellett vagy ellen harcolva vehetjük a nyakunkba Metropolis vagy Gotham City városát. Az utolsó trailer következik.