League of Legends PC

A Riot Games első játéka, egy online játék, amely magában hordozza a stratégiai és szerepjátékok jellemzőit.
1561384800

Kitiltották az irániakat a League of Legendsből

Az Egyesült Államok kereskedelmi szankcióinak részeként kitiltották a League of Legendsből az irániakat és a szíriaiakat. A fejlesztők nem is visszakoznak, mint mondják, ez az amerikai kormány döntésén múlik.
1558598431

Készül a League of Legends mobilos változata

A Reuters értesülései szerint beadta a derekát a Riot Games vezetősége, és a céget birtokló Tencenttel közösen már több mint egy éve azon dolgoznak, hogy mobilos változatot kapjon a League of Legends.
1557241215

Sztrájkolnak a Riot Games alkalmazottai

A Kotaku még tavaly tárta fel, hogy a Riot Games amerikai részlegénél mindennaposak a legkülönfélébb szexuális zaklatások. Az ügyek miatt később több korábbi alkalmazott feljelentést tett, amit a stúdió nem igazán kezelt jól.
1556344800

Egy varázscica a League of Legends legújabb hőse

Újabb hőssel gazdagodik a League of Legends így is hatalmas névsora. A minap bejelentett karakter azonban jócskán eltér a megszokottól - egy mágikus cicával van ugyanis dolgunk, aki egy varázskönyv társaságában járja Runeterra földjét.
1546972200

League of Legends - íme, Sylas, a kiszabadult rab

Érdekes fickónak tűnik a League of Legends legújabb hőse. A Demacia börtönéből elszabadult Sylas nem tűri az elnyomókat - erejüket saját maguk ellen fordítja. Hogy ez mit jelent a játékban? Bármely ulti ellopását!
1544803200

Felfüggesztették a Riot operatív vezetőjét

Reméljük, hogy senkinek nem kell magyaráznunk, hogy egymás nemi szerveinek kéretlen fogdosása nem jófej dolog, főleg nem munkahelyi környezetben. A Riot Games operatív vezetőjének márpedig valaki elmagyarázhatta volna.
1542718800

League of Legends-képregény érkezik a Marveltől

A Riot Games és a Marvel egymás tenyerébe csaptak, jövő májusban érkezik a League of Legends - Ashe: Warmother. A történet a közkedvelt fagyos íjásznő eredettörténetét mutatja majd be.
1537873200

League of Legends - Ezreal-rework a láthatáron

Ismét egy klasszikus League of Legends-karakter örülhet a Riot szeretetcsomagjának. Az ifjú felfedező, Ezreal átdolgozott képességeket és egy rakás ráncba szedett skint kap. Mindehhez persze trailer is érkezett.
1532610000

Interaktív térképen a League of Legends világa

A Riot Games egyre határozottabban fókuszál a League of Legends háttértörténetére. A kezdetben bizarr és fragmentált lore mára egy egységes, élő világot alkot, melyet Runeterra térképe most egy kalap alá hoz.
1522652400

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Idén is sikerült túlélnünk április elsejét. A bolondok napja alkalmából persze most is kaptunk egy rakás álhírt, amiket ismét egy kisebb csokorba válogattunk. Készüljetek fel, van pár olyan ökörség, ami komolyan lezsibbasztja az ember agyát!