Counter-Strike: Global Offensive PC, PlayStation, Xbox

A legenda újjáéled a Counter-Strike: Global Offensive képében. Szebb grafika, több pálya, modernebb játékkörnyezet - megérkezett az új e-sport.
1541419200

A dán miniszterelnök nyitotta a CS:GO-versenyt

Lars Løkke Rasmussen, Dánia miniszterelnöke nyitotta meg a hétvégén zajló koppenhágai Counter-Strike: Global Offensive Blast Pro Series versenysorozatot. Beszédében igazi sportemberként ismerte el a résztvevőket.
1535958000

Free-to-play változatot kapott a CS:GO

Az újoncok mostantól könnyebben megismerkedhetnek a Counter-Strike: Global Offensive-vel. Az ingyenes változatban botok ellen próbálhatjuk ki magunkat és még a kompetitív meccseket is megleshetjük nézőként.
1531562400

CS:GO - búcsúzik a ládáktól Belgium és Hollandia

Az utóbbi hónapokban rendkívüli változásokon esett át néhány országban a videojáték-ipar törvényi szabályozása, melynek keretén belül a loot boxok is szerencsejátéknak számítanak. A kiadók lépéskényszerbe kerültek.
1531123224

Íme, a Steam 1000 legtöbbet játszott játéka

A minap egy apró zavar jelentkezett a Steam API-ján, amit a Valve gyorsan be is foltozott. Szerencsére a SteamSpy atyja elég gyors volt ahhoz, hogy a hiba alapján összeállítsa a platform legtöbbet játszott játékainak toplistáját.
1524405600

CS:GO - ismét játszható kompetitíven a Dust II

A tavaly októberi rework után ismét a Competitive Map Pool része lesz a Counter-Strike_történelem talán legismertebb térképe, a de_dust2. Emiatt a játékosok határozatlan ideig búcsút mondhatnak a Cobblestone-nak.
1522839600

Komoly változások a CS: GO-skinek piacán

A Valve lelassítja a Counter-Strike: Global Offensive tárgyainak csereberéjét. A vásárolt skineket mostantól csak egy hét után tudjuk továbbadni, ami igencsak megnehezíti majd a szerencsejátékos és viszonteladó oldalak üzletét.
1515056400

Megvannak a Steam Awards 2017 győztesei

Véget ért a Steam nem éppen szokványos díjkiosztója, ahol furábbnál furább kategóriákban szavazhattak a játékosok. A Cuphead zsebelte be a legtöbb elismerést, két díjat is hazavihetett.
1514638842

Rajongói Battle Royale-módot kapott a CS:GO

Korábban már felreppentek szóbeszédek arról, hogy Battle Royale-móddal vértezik fel a Counter-Strike: Global Offensive-et, de most a rajongók vették kezükbe az ügyet, egyelőre egy nemhivatalos moddal kell beérnünk.
1513674016

Battle Royale-módot kap a CS: GO is?

Egyre jobban terjed a Battle Royale-láz, a PlayerUnknown’s Battlegrounds sikere egyre több fejlesztőt megihletett. Úgy tűnik, a Valve is beáll a sorba, és egy hasonszőrű játékmóddal vértezi fel a Counter-Strike: Global Offensive-et.
1504198800

Kizárólag erőszakmentes eSport lehet az olimpián

A párizsi olimpiai szervezői megszellőztették már a témát, mely szerint nem elképzelhetetlen, hogy 2024-ben az eSport is része legyen az olimpiának, azonban ennek kemény feltételei lehetnek.