Stadia Mobil, PC

A Google game-streaming platformja.
1592485200

Egy hónap múlva lesz a következő Stadia Connect

A Google sem hagy bennünket látnivalók nélkül a nyár folyamán, a cég július közepén adja le a Stadia Connect következő epizódját, amely a platformra érkező játékok közül mutat be néhányat.
1587830400

Újabb Stadia Connecttel készül a Google

A tapasztalat azt mutatja, hogy a feltörekvőben lévő videojátékos streaming-szolgáltatások és előfizetéses rendszerek sikere gyakran a támogatott játékok listáján áll vagy bukik. A Stadia igyekszik ezen a fronton behozni a lemaradást.
1587715200

A Stadia átlépte az egymillió letöltést

A Google április elején egy próbaidőszak erejéig bárki számára elérhetővé tette a Stadia Prón keresztül a játékstreaming-szolgáltatását. A promóció bevált: többen érdeklődtek az alkalmazás után, mint amikor tavaly elindították.
1586370600

Megérkezett a Stadia ingyenes változata

Sajnos Magyarországon továbbra sem elérhető a Google felhőalapú szolgáltatása, de a támogatott országok lakói mától ingyenesen is hozzáférhetnek a Stadiához. Az új felhasználók két hónap Stadia Pro-előfizetést is kapnak.
1584986400

A Stadia magához édesgeti az indie alkotókat

A Google felhőalapú játékszolgáltatása a nagy címeken túl már az indie irányába is kacsintgat, és ösztönző programmal szólítja magához a tapasztalt fejlesztőket, hogy együtt bővítsék a kínálatot.
1583418600

God of War-producer vezeti az új Stadia-stúdiót

Shannon Studstill, a Sony Santa Monica egykori vezetője és a God of War-játékok producere vezeti a Google új fejlesztőcsapatát, amely a Stadia számára szállít majd exkluzív játékokat.
1583227800

Nem elég vonzó a Stadia az indie fejlesztőknek

Tavaly novemberben elindult a Google felhőalapú szolgáltatása, azonban eddig még nem kapott szárnyra. Habár sok nagy kiadó szerepelteti a Stadia kínálatában a játékait, az indie fejlesztők egyelőre kimaradnak a buliból.
1579512660

Belehúz exkluzívok terén a Google Stadia

A Stadiát rengeteg kritika érte a rajtja után, aligha meglepő, hogy a Google igyekezett elébe menni a találgatásoknak, és már most felvázolta, hogy milyen újdonságokra számíthatnak az előfizetőik a közeljövőben.
1576857657

A Google megvette a Typhoon Studios csapatát

Alig három éve alapított, iparági veteránokat a soraiban tudó kanadai stúdióval erősít a Google. A Typhoon Studios természetesen a felemás rajtot produkáló Stadiára készít majd tartalmakat.
1574694000

Felhasználói kereszttűz alatt a Stadia

Döcögős rajtot vett a Google videojátékos streamingszolgáltatása, a Stadia. Meglepő módon elsősorban nem az ilyenkor várható input lag miatt háborognak a felhasználók, hanem más technikai hibák és a be nem teljesített ígéretek miatt.