Karácsonyi Xbox 360 kínálat

Az idei év karácsonyi szezonjára a Microsoft több mint százhatvan darabosra növeli az Xbox 360-on elérhető játékok kínálatát. Lesz mit a fa alá tenni!
Az idei év karácsonyi szezonjára a Microsoft több mint százhatvan darabosra növeli az Xbox 360-on elérhető játékok kínálatát. Lesz mit a fa alá tenni!


Az Xbox 360 tulajdonosok számára vezeték nélküli fejhallgató, merevlemez, memóriakártya, wi-fi adattár, távirányító, vezetékes és vezeték nélküli kontroller, utóbbihoz akkumulátortöltő, valamint jobb képet biztosító VGA-kábel is elérhető lesz a hazai boltok polcairól.


Mindezeken túl a legjobb játékok közül számos kizárólag az Xbox 360-platformon jelenik meg. A Viva Piñata-ban (MGS) egyedülálló lehetőséget kapunk egy mesés, tündéri állatokkal teli egyedi paradicsom megalkotására, amelyben több mint hatvan különböző fajú piñata állatról gondoskodhatunk. A Gears of War-ban (MGS) a játékos Marcus Fenix-et megszemélyesítve a gonosz Locust horda ellen veheti fel a küzdelmet a valaha látott legkidolgozottabb csatatereken harcolva. A Test Drive Unlimited-ben (Atari) a létező legegzotikusabb sportkocsik kormánya mögül fedezhetjük fel a hasonlóan egzotikus, 1000 mérföldnyi hosszú hawaii utakat.


A Grand Theft Autó nyomdokain haladó Saints Row-ban (THQ) a játékos Stilwater gonosz utcáin küzdhet a rivális bandákkal a város meghódításáért, az élőhalott hordákat felvonultató Dead Rising-ban (Capcom) pedig a túlélő horror műfaja kerül új magasságokba.


A Viva Piñata (MGS), a Gears of War (MGS), a Test Drive Unlimited (Atari), a Saints Row (THQ), a Dead Rising (Capcom), valamint a népszerű Dead or Alive 4 szereplőit az idilli New Zack Island sziget környezetébe helyező Dead or Alive Xtreme 2 (MGS/Tecmo) játékok kizárólag az Xbox 360-on érhetők el.


A labdarúgást kedvelőknek is bőven lesz miért örülniük az idei karácsonyi szezonban, Európában ugyanis egyedül az Xbox 360-on kerülnek forgalomba újgenerációs football játékok. A Pro Evolution 6-ban (Konami) új animációs mozgásokkal és támadóbb szellemű játékkal bővül a méltán híres sorozat, a Fifa 07-ben (EA) pedig teljesen új motor biztosítja a labda valóban újgenerációs fizikáját és a játékosok mozgását. A Pro Evolution Soccer 6 és a Fifa 07 is kizárólag Xbox 360-on jelenik meg az újgenerációs konzolok közül az idei karácsonyi szezonban.


Szintén az Xbox 360 az egyetlen platform, melyen a felsorolt játékok újgenerációs, magas felbontásban pompázva érhetők el.
  • Lego Star Wars II (Activision)
  • Sonic the Hedgehog (Sega)
  • WWE SmackDown vs. Raw 2007 (THQ)
  • Rainbow Six Vegas (Ubisoft)
  • F.E.A.R. (Vivendi)
  • Phantasy Star Universe (Sega)
  • Star Trek Legacy (Ubisoft/Bethesda)
  • Tony Hawk’s Project 8 (Activision)
  • Tiger Woods PGA 07 (EA)
Amellett, hogy az Xbox 360 az egyetlen platform, amely ilyen hatalmas mennyiségű exkluzív játékot vonultat fel, itt élvezhetők legnagyobb pompájukban olyan népszerű sorozatok új részei, mint a Need for Speed Carbon (EA), a Call of Duty 3 (Activision) és a Splinter Cell Double Agent (Ubisoft), amelyek még az idei karácsonyi szezonban az európai üzletek polcaira kerülnek. A hazai boltokban olyan korábbi címeket is elérhetünk többnyire magyar nyelvű kézikönyvvel és dobozzal, mint a Project Gotham Racing 3, a Dead or Alive 4, a Perfect Dark Zero, a Ninety-Nine Night és a Kameo: Elements of Power.


A felhozatal ezzel sem ér véget, jövő év januárjában érkezik ugyanis a régóta várt Lost Planet: Extreme Condition kizárólag Xbox 360-ra.


A kínálatot a független fejlesztők további játékai, valamint az Xbox Live Arcade rendszeren keresztül letölthető klasszikus játékprogramok teszik teljessé. Utóbbiak közt olyan változatos címeket találunk meg, mint a Doom 1 (ID/Activision), az Ultimate Mortal Kombat 3 (Digital Eclipse/Midway), a Small Arms (Gastronaut Studios), a Novadrome (Buena Vista Games), az Assault Heroes (Wanako/Vivendi Games), a Heavy Weapon (PopCap Games), a Defender (Midway), vagy a Contra (Konami).


2005. december 2-ai európai premierje óta az Xbox 360 egyedülálló sikereket tudhat magáénak. Az Xbox 360 érte el leggyorsabban az ötmilliós eladási határt a konzolok között, 2006. szeptember végére pedig már hatmillió Xbox 360 talált gazdára. A karácsonyi szezon végéig várhatóan legalább tízmillióra növekszik az Xbox 360 tulajdonosok száma, amit elősegít, hogy a karácsonyi időszakra a világ mintegy harminchét országában lesz megvásárolható a konzol. 
18 komment - szólj hozzá!