E3 2021: Felsorakoznak a Resi-sorozat színészei

A Netflixnél nem csak a Resident Evil: Infinite Darkness fortyog a konyhában, a szolgáltató egy élőszereplős sorozatot is berendelt. A Geeked Week alkalmával erről is kaptunk helyzetjelentést, íme, a színészgárda!

A Netflix-féle animációs sorozat, a Resident Evil: Infinite Darkness már megmutatta magát a héten, a Geeked Week mai streamjében pedig az élőszereplős adaptációról is elárult ezt-azt a szolgáltató.

Habár a sorozatnak még nem ismerjük a címét, a színészgárda magja már felsorakozott: eszerint Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph és Paola Nunez mellett Lance Reddicket láthatjuk majd a képernyőn. A John Wickből is ismerős színésznek ráadásul már a karakterét is ismerjük, ő alakítja majd ugyanis a Resident Evil ikonikus főgonoszát, Albert Weskert.

A Netflix nyolc egyórás epizódot rendelt be egyébként a Constantin Filmtől, az első két felvonást Bronwen Hughes (The Walking Dead, Breaking Bad) rendezi majd. A történet két idősíkon játszódik Wesker lányaival, Jade-del és Billie-vel a főszerepben - a szinopszisról itt írtunk bővebben.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

7 komment - szólj hozzá!