Overwatch 2 Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

Folytatódik a Blizzard nagy sikerű lövöldéje!
1596621600

Nem csak a Diablóval készül mobilra az Activision

Az Activision-Blizzard is nyilvánosságra hozta a legutóbbi pénzügyi negyedévének adatait. Növekvő számokkal büszkélkedhetnek, amiből a mobilos piac is kivette a részét, ezért a befektetőknek megerősítették: terveznek a platformmal.
1596549600

Elégedetlenek a fizetésükkel a Blizzard dolgozói

Egy tavalyi felmérés kiábrándító eredményeit követően az Activision Blizzard a múlt hónapban megnövelte számos alkalmazott fizetését, néhányan azonban így is minimálbérért dolgoznak. A vállalat dolgozói versenyszerű fizetésért kiáltanak.
1590559200

Elmarad az idei BlizzCon

Nem túlságosan nagy meglepetés, de végre hivatalos: a legtöbb videojátékos rendezvényhez hasonlóan az idén ősszel esedékes BlizzCon is elmarad. A Blizzard 2021 első felében egy online eseménnyel pótolna.
1584010800

Távozott a Blizzardtól az Overwatch írója

Michael Chu két teljes évtizeden át dolgozott a Blizzard berkeiben, szerdán azonban bejelentette a stúdiótól való távozását. Chu számos nagy sikerű projekten dolgozott, s neki köszönhetjük számos Overwatch-hős háttérsztoriját is.
1581955200

Készül az Overwatch- és a Diablo-sorozat

Érdekes infómorzsákat osztott meg az Activision Blizzard Studios elnöke. Már szinte egészen biztos, hogy elkészül a Netflix sokat pletykált Diablo-animéje, emellett pedig animációs sorozat érkezhet az Overwatch alapján is.
1578556830

Már idén megjelenhet az Overwatch 2?

A PlayStation brazil részlege kicsit túlbuzgó volt, egy időközben eltávolított Twitter-bejegyzésben ugyanis határozottan állították, hogy idén jelenik meg a tavalyi BlizzConon leleplezett Overwatch-folytatás.
1575025213

Friss részletek az Overwatch 2 kampányáról

Az idei BlizzConon mutatkozott be az Overwatch folytatása, ami egyszerre kínál majd kompetitív kihívást és egy különálló kampányt is. Michael Chu, a történet írója és Aaron Keller rendezőasszisztens most az utóbbiról árultak el ezt-azt
1573196400

Még legalább négy új hőst hoz az Overwatch 2

Az Overwatch 2 új hősöket is felvonultat majd természetesen, a Blizzard azonban csak egy újoncot leplezett le eddig. A felhozatal ennél bőségesebb lesz, a Game Informer szerint Sojournon kívül legalább négy másik arc is bemutatkozásra várhat.
1573135223

Overwatch 2 - majdnem megbukott az üzleti modell

Jeff Kaplan az ausztrál Kotakunak adott interjúban elárulta, hogy amikor előálltak az Overwatch "megosztott élményére" épülő üzleti modelljével, nem volt könnyű dolguk elfogadtatni azt a vezetőséggel.
1572960600

Overwatch 2 - így fest egy sztorimisszió

A néhány napja bemutatott Overwatch 2 talán legvonzóbb újdonsága, hogy a hagyományos multiplayer mellett egy történetben gazdag kampányt is kapunk majd. Lássuk, hogyan is fest ez a gyakorlatban!