Fallout 4 PC, PS4, XBOXONE

A Fallout széria negyedik epizódja, szintén a Bethesda gondozásában.
1630070100

Egy veterán fejlesztővel szegényebb lett a Bethesda

Jeff Gardiner több mint 15 év közös munka után távozik a Bethesda Game Studiostól, hogy újabb kihívások elé nézzen. Gardiner többek között dolgozott az utóbbi három Fallout-epizódon, a Skyrimen és az Oblivionon is.
1615626000

FPS Boostot kapnak Xboxon a Bethesda-játékok

Miután hivatalosan is végbement a Microsoft-Bethesda deal, és a fejlesztőstúdió számos játéka az Xbox Game Passen landolt, máris itt a következő jó hír. Az új konzolokon az eddiginél magasabb fps-sel játszhatunk majd számos játékot.
1614254400

Perlik a Bethesdát a Fallout 4 Creation Clubja miatt

A csoportos kereset benyújtói szerint a Bethesda megtévesztette a vásárlóit, amikor azt ígérte, a Season Pass-szel minden Fallout 4-hez kiadott DLC-hez hozzáférnek, majd a Creation Clubban külön kezdett letölthető tartalmakat árulni.
1605963600

Bethesda - az Xbox elsődleges, de nem kizárólagos

Mióta a Microsoft felvásárolta a Bethesdát, azóta vissza-visszatérő kérdés, hogy vajon kisajátítja-e a megszerzett címeket a saját platformjai kedvéért. Ezúttal az Xbox pénzügyi igazgatója fejtette ki az álláspontjukat.
1605265200

PS4-en is játszhatók a PS Plus Collection címei

Igaz, hogy a PlayStation Plus Collection játékválogatásához csak a PS5-tulajok férhetnek hozzá, ez azonban nem jelenti azt, hogy az így megszerezhető címeket csakis az új masinán játszhatnánk.
1600696800

A Microsoft felvásárolta a Bethesdát

Senki sem számított a nap legnagyobb hírére. A Microsoft felvásárolta a ZeniMax Mediát, ezzel a saját zászlaja alá hajtva a Bethesda Softworksöt és annak összes fejlesztőstúdióját. Az ide tartozó játékok mind Xbox Game Passre tartanak majd.
1600340400

Bemutatkozott a PlayStation Plus Collection

Az Xbox Game Passre válaszul tegnap este a Sony bemutatta a PlayStation Plus Collection szolgáltatását. A PS Plus-előfizetésükkel a PlayStation 5 vásárlói már a konzol megjelenésekor hozzáférhetnek az előző generáció legnagyobb játékaihoz.
1593712020

Fallout-sorozat érkezik a Westworld alkotóitól

Sorozat készül a Fallout-játékok alapján, méghozzá nem is kispályás brigád dolgozza fel a Bethesda játékait: a jogokat az Amazon vásárolta meg, míg a munkálatokért a Westworld alkotói felelnek majd.
1582448400

A Bethesda is kivette a játékait a GeForce Now-ból

Alig néhány hete indult el az NVIDIA saját felhőalapú szolgáltatása, a GeForce Now, de az itt elérhető játékok listája mégis napról napra egyre szűkösebbnek tűnik. Az Activision Blizzard után most a Bethesda is kivonta a címeit.
1570381242

Fallout Legacy Collection - csak két országban

A német Amazonnak köszönhetően a hét elején kiszivárgott, hogy tartalmas kollekciót kap a Fallout-sorozat. A jó hír, hogy tényleg jön a gyűjteményes kiadás, a rossz hír az, hogy mindössze két országban lesz csak kapható.