Kinect Xbox

A Microsoft legújabb találmánya, amellyel egész testünkből egy kontroller válik. Nagyszerűen kihasználja a mozgásérzékelést és hangvezérlést egyetlen egyszerű eszköz segítségével.
1286459407

Vezető Kinect-fejlesztő akar lenni a Ubisoft

A Ubisoft amerikai részlegének elnöke, Laurent Detoc beszélt a Gamasutrának a kiadó jövőbeli terveiről. Detoc szerint vezető Kinect-fejlesztők akarnak lenni a külsős cégek között, hiszik, hogy a táncjátékok előtt óriási jövő áll, és kevesebb játékot készítenek majd, de azok legalább kidolgozottabbak lesznek.
1285830000

A Kinecté lesz a játékipar legnagyobb startja

A Microsoft eddig is hajlamos volt durván szuperlatívuszokban beszélni a Kinect kapcsán, nem véletlenül, hiszen irdatlan mennyiségű pénzt ölnek a kiegészítőbe. Most azonban megtudtuk, hogy a cég szerint ez lesz a játékipar valaha látott legnagyobb startja.
1285748731

Kinect - a történelem legnagyobb rajtja várható

A Microsoft megerősítette, hogy példaértékű launchcsal készülnek a Kinect novemberi megjelenésére, elmondásuk szerint a csinnadratta nagyobb lesz, mint a PS3, a Wii, vagy éppen a saját konzoljuk, az Xbox 360 esetében.
1285598050

Elkészültek az első Kinect-tévéreklámok

A Microsoft korábban többször is azt nyilatkozta, hogy nem fognak kispályázni a Kinect marketingkampányával, ennek fényében nem is annyira meglepő, hogy kapásból három tévéreklámot készítettek a mozgásérzékelős kamera húzócímeihez. Megerősítették a Sky Player Kinect-támogatását is.
1284643067

TGS 2010: Öt új Kinect-játékot jelentettek be

A Microsoft nem viccelt, tényleg komoly Kinect-lineuppal készültek a Tokyo Game Showra. Az új címek jobban húznak a hardcore címek felé, ami jelen esetben azt jelenti, hogy ezúttal sem kistigriseket nem kell nevelgetnünk, és egy darab labdajáték sem kerül majd elő. Igaz, egyik sem holnap fog megjelenni.
1284449298

Mozgásban az új Xbox 360 dashboard

Nem titok, hogy a menüpontok elhelyezkedése némileg leegyszerűsített formában kerül megvalósításra a Kinect startjával egy időben - erre hívja fel a figyelmet az új Xbox 360 dashboardot bemutató videó. Ügyelve arra, hogy a mancsunkkal hadonászva is viszonylag könnyedén tudjunk kotorászni a kezelőfelületen.
1284290223

Ismét támadja a Kinectet a PlayStation Move

Korábban már láthattuk a reklámot, melyben Kevin Butler, a Sony kamu-igazgatója elmondja, mennyire fontosak a gombok egy játékhoz, most azonban a Sony egy egész weboldalt épített erre. Az oldal elmesélt kis történet tanulságos, és poénos, de talán már egy kicsit sok.
1284129920

Sony: nem tudjuk túlköltekezni a Microsoftot

A Microsoft a játéktörténelem legnagyobb reklámkampányát indította el a Halo: Reach felvezetésére, s hasonlóan hatalmas marketingakciót terveznek a Kinect bemutatójára is. A Sony sem fogja vissza magát, de elmondásuk szerint pénzben nem tudnak versenyezni a Microsofttal.
1284028585

Kinecten tér vissza a Brain Training

A Nintendo-platformok egyik legsikeresebb játékának számít a Brain Training, ezért meglepő, hogy a Microsoft TGS előtti konferenciáján a Namco Bandai bejelentette: kizárólag Xbox 360-ra fog megjelenni a következő rész, amely elsősorban a Kinect képességeire épít majd. A Microsoft betámadja Japánt.
1283931802

Túl nehéz lenne másolni a Kinectet

A Microsoft szerint szinte megoldhatatlan technikai problémákba ütközhetnek azok a versenytársak, akik valamilyen módon megpróbálnák utánozni a mozgásérzékelős cucc szoftverét és erejét. Szóval kedves kínai üzemek, inkább ne is pocsékoljátok az időtöket!