Kinect Xbox

A Microsoft legújabb találmánya, amellyel egész testünkből egy kontroller válik. Nagyszerűen kihasználja a mozgásérzékelést és hangvezérlést egyetlen egyszerű eszköz segítségével.
1289469617

Itthon is elérhetővé vált az Xbox Live

A tegnapi naptól fogva hivatalosan is elérhetővé vált Magyarországon az Xbox Live. A rendszer ugyanúgy működik, mint eddig, csupán kevésbé lesz körülményes a használata; a más régiókban regisztrált profilok is átmenthetők minden egyébbel együtt a honosított fiókokba.
1289464026

Nyílt forráskódú Kinect-driver érhető el PC-re

Alig egy héttel a Microsoft Kinect névre keresztelt mozgásérzékelős technológiájának piacra kerülése után már a PC-s felhasználók is hódolhatnak az új vívmánynak, mivel egy szemfüles programozó kiadott egy olyan drivert, mellyel a Kinect képes számítógépeken is dolgozni. Már csak az ezt kihasználó játékok hiányoznak.
1289463308

Kinect megateszt

Másfél éve várjuk. Valaki már előre utálta, valaki a bejelentés óta imádja. Valaki szerint csak egy újabb casual játékszer, amivel a Microsoft a Wii trónjára próbál törni, valaki szerint pedig egy új generáció a játékok irányításában. Most kiderül az igazság: alaposan megnyúztuk a Kinectet, s megatesztünkben választ adunk mindenre, ami csak érdekelhet!
1289392200

Jövőre jön a Star Wars Kinect és a Forza Kinect

A mai napon Európában is hivatalosan elstartolt a Kinect, aminek kapcsán a BBC elkapta egy interjúra Kudo Tsunoda-t, a Microsoft Kinectért felelős kreatív főemberét, aki elmondott néhány érdekességet a jövőre megjelenő nagyobb címekkel kapcsolatban.
1289320831

Hírek a nagyvilágból - rövid infók estére

Folytatjuk a napi rendszerességgel jelentkező "híradónkat": hamarabb jönnek a Super Street Fighter IV DLC-i, PlayStation Lounge nyílt New Yorkban, lemondott a Tecmo Koei vezérigazgatója, L.A. Noire trailer érkezik csütörtökön, és az elemzők szerint a hardcore játékosoknak jobban tetszik a Move. Nahát.
1289225095

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Valamennyit erősödött a mezőny erre a hétre, viszont ez jórészt abban mutatkozik meg, hogy ezúttal kevesebb a selejtcím. Persze játszani így is lesz mivel, a héten kerül boltokba a Call of Duty: Black Ops és végre Magyarországon is bemutatkozik a Kinect, a Microsoft mozgásérzékelős kamerája.
1289151600

Dance Central - máris itt az első DLC

Manapság egyre nagyobb divat, hogy már a megjelenés napján, vagy néha már a megjelenés előtt felkerülnek DLC-k egy adott játékhoz. Nos, a Kinect egyik legnagyobb reménysége, a Dance Central sem váratott sokáig: Amerikában máris elérhető pár letölthető szám.
1289139000

Darabjaira szedték a Kinect szenzort

Mint minden technológiai újdonságot, a Kinectet is azonnal darabjaira szedték a műszakilag túlzottan kíváncsi rajongók. A szétszerelésből megtudhatjuk, mit is rejt a Microsoft futuriszitkus mozgásérzékelős szenzora, mely a redmondiak szerint évekkel fogja kitolni az Xbox 360 életciklusát.
1289052600

Szinte mindenhol elfogyott a Kinect

Nem meglepő módon hatalmas a kereslet a Microsoft új mozgásérzékelős technológiájára. A nyitás tényleg egy igazi platform indulásához hasonlítható: hatalmas sorok álltak a pénztáraknál éjfélkor, és szinte a teljes raktárkészlet elfogyott a termékből.
1288944001

Így rajtolt Amerikában a Kinect

Tegnap óta vásárolható meg Amerikában a Microsoft új mozgásérzékelős kamerája, a Kinect. A redmondiak hatalmas bulit ígértek a startra, pénz az volt rá bőven - kiválasztottuk hát a legdurvábbnak tűnő New York-i premiert, ahol az egész Times Square lilába borult az új kütyü tiszteletére.