Cyberpunk 2077 PC, PS4, XBOXONE

A nyolcvanas évek végén megjelent papíralapú szerepjátékot, a Cyberpunkot veszi alapul a CD Projekt RED új játéka.

2023 legjobb játékai - szerintünk

Az olvasói év játéka-szavazásunk eredményeit a minap már közzétettük, de a szerkesztőség tagjai és készültek egy kisebb összesítéssel. Lássuk, melyek voltak a tavalyi év legnagyszerűbb címei - szerintünk!

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty teszt

Három év foltozgatás után megérkezett a Cyberpunk 2077 kiegészítő csomagja is, a Phantom Liberty. A DLC mellett a 2.0-ás patchet is megkapta a játék, mely talán az utolsó komolyabb javítás.

2020 legjobb játékai - szerintetek

Minden év végén hagyomány nálunk, hogy megszavaztatjuk veletek az elmúlt esztendő legjobb játékait. Tavaly sem volt ez másként, lássuk, hogy mely címek voltak 2020 legjei szerintetek!

Cyberpunk 2077 teszt

Közel egy évtized várakozás után elrajtolt a Cyberpunk 2077, ám a technikai hibák miatt egyelőre a játszhatatlan kategória határait súrolja az alkotás. Az igazán nagy kérdés viszont az, hogy vajon mestermű rejlik-e a bugok alatt.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2020-ban

Kicsit megkésve, de idén is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amelyekre érdemes lesz odafigyelni a következő hónapokban. Lássuk hát, hogy melyek azok!

2019 legjobb játékai - szerintetek

Tavaly is szavazást indítottunk, hogy megválaszthassátok a 2019-es év játékait. Tizennyolc kategóriában voksolhattatok, lássuk, hogy mely címek voltak a kedvenceitek!

E3 2019: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtek meg a leginkább.

E3 2018: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtünk meg a leginkább.