NBA 2K19

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Kiadó: 2K Games, Fejlesztő: 2K Sports
Minden idők egyik legjobb sportjátéka 2018-ban is várja a rajongóit.
Értékelés: Nincs még értékelve

A GTA V volt a legnépszerűbb cím a PS Store-on

Legalábbis Európában. A Sony ismét összeszedte azokat a játékokat, amelyek a legkelendőbbek voltak 2019-ben a PlayStation Store felületén. Ezúttal több markáns különbség is észrevehető Európa és az USA listája közt.

115 millió példánynál jár a Grand Theft Auto V

Remek negyedévet tudhat maga mögött a Take-Two, amelyben vastagon közrejátszott az is, hogy még mindig remekül teljesítenek a Rockstar játékai. Nem csak az online szekcióból dől a pénz, maguk a játékeladások is pörögnek.

A mikrotranzakciókból is jól elél a Take-Two

A Take-Two is megtartotta aktuális negyedéves pénzügyi beszámolóját, aminek az a legnagyobb tanulsága, hogy a kiadó a bevételeinek több mint a felét már mikrotranzakciókból szedi össze.

NBA 2K19 - reklámok miatt idegesek a rajongók

Habár a meccsek előtti töltőképernyőn felbukkanó reklámok már nem számítanak újdonságnak az NBA 2K19-játékosok számára, az utóbbi napokban annyira megszaporodtak az átugorhatatlan hirdetések, hogy kifakadt a rajongótábor.

110 millió eladott példánynál jár a GTA V

A Take-Two is megtartotta teljes üzleti évének beszámolóját, ahol nem csak az derült ki, hogy óriásit ment a kiadó, hanem az is, hogy még mindig piszkosul sokan veszik a Grand Theft Auto ötödik felvonását.

Elképesztően sikeres a Red Dead Redemption 2

A Take-Two is megtartotta harmadik negyedéves beszámolóját és nem meglepő módon szárnyal a cég. Mindezt lényegében egyetlen megjelenésüknek, a Red Dead Redemption 2 óriási sikerének köszönhetik.

Amerikai toplista: élen az új Super Smash Bros.

Megérkezett az amerikai játékpiac decemberére és egész évére vonatkozó NPD-jelentés. Habár éves szinten a Red Dead Redemption II lett a befutó, 2018 utolsó hónapját a Super Smash Bros. Ultimate vitte.

17 millió példánynál jár a Red Dead Redemption 2

Vártuk már nagyon a Rockstar westernjátékának konkrét nyitószámait, és szerencsére a Take-Two legújabb pénzügyi jelentése nem is okozott csalódást. Eddig 17 millió kópiát szórtak szét a boltoknak belőle.

Amerikai toplista: a Spider-Man vitte a szeptembert

Az NPD Group közzétette az amerikai piac szeptemberi teljesítményére vonatkozó jelentését. Nem meglepő módon a Spider-Man és a Forza Horizon 4 is kivételesen jól fogyott a tengerentúlon. A konzolok közül a PS4 volt a legkelendőbb.

Brit toplista: Lara csak a második helyen nyitott

A PS4-exkluzív Spider-Man már második hete van a csúcson, míg a Shadow of the Tomb Raidernek csak az ezüstérem jutott a múlt héten. A játék nem kezdett jól, a dobozos eladások 70 százalékkal estek vissza a 2013-as reboot óta.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, és úgy érkeznek majd a jobbnál jobb játékok ezúttal is, ahogy annak szeptemberben lennie kell. Lara Croft visszatér, és készülhetnek a kosárlabda- és a jégkorongrajongók is!
  • Írta: fojesz
  • 2 komment

A 2K lootbox-lobbira kéri a rajongókat

A 2K Games kissé vonakodva, de végül eleget tett Belgiumban a tavasszal hozott lootbox-törvénynek, így a most boltokba készülő NBA 2K19-ben már nem lesznek valódi pénzért vásárolható, különböző bónuszokat ígérő kártyák.

GC 2018: NBA 2K19 - a jó kosaras Kínából indul...

A 2K Sports bemutatta az NBA 2K19 MyCareer módját, mely ezúttal a The Way Back néven érkezik. A dolog egyelőre izgalmasnak tűnik; drámai történet és hollywoodi színészek a láthatáron.
  • Írta: sirdani
  • 0 komment

Először mozog az NBA 2K19

A 2K Sports kiadta az NBA 2K19 első gameplay trailerét, melyben olyan sztárok digitális mását csodálhatjuk meg, mint LeBron James, Kemba Walker, John Wall, Ben Simmons, Anthony Davis vagy Steph Curry.

Az Őrült Görög az NBA 2K19 borítóján

Az NBA 2K19 lesz az első olyan rész a sorozatban, melynek borítóján nemzetközi sztár feszít. A normál kiadáson a Milwaukee Bucks kiválóságát, a görög származású Giannis Antetokounmpót találjuk.

Huszadik évfordulós kiadással érkezik az NBA 2K19

A 2K Sports bejelentette, hogy az idei NBA-játékuk borítóján a háromszoros NBA-bajnok, négyszeres NBA MVP és megszállott NBA 2K-játékos James LeBron lesz látható.