Sonic is megkapta a maga LEGO-szettjét

  • Írta: fojesz
  • 2022. január 3.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy, a Sonic the Hedgehog-sorozatnak emléket állító csomaggal indítja az évet a LEGO, amelyben a kék sündisznó mellett Dr. Eggman és jó pár, a játékokat idéző részlet is helyet kapott.

Noha 2016-ban Sonic már kapott egy minifigurát a megboldogult LEGO Dimensionsben, a minap boltokba került a kék sündisznó saját LEGO-szettje, amelyet még februárban jelentett be a dán gyártó. A 70 dolláros csomag Viv Grannell LEGO Ideas-ötlete alapján születhetett meg, miután az kellő szavazatot kapott a rajongóktól, és a LEGO is megvalósításra érdemesnek találta.

Az 1125 elemből álló szett a legendás Green Hill Zone pályát örökíti meg, és bár néhány ponton eltér Grannell eredeti elképzelésétől, így is számos ismerős részletet találunk rajta: Sonic és Dr. Eggman mellett más ellenfelek is szerepet kaptak, visszatérnek a Chaos Emeraldok, és természetesen power-up kockákat és checkpoint-jelzőt is építhetünk. Érdekesség, hogy a Sonic-pályák kötelező rugóját Technic-alapokra tervezték.

És bár a Mario-szettekkel ellentétben a Sonic legója nem interaktív, moduláris elemekből épül fel, így szabadon variálhatjuk a pálya elrendezését, továbbá (ha lesznek ilyenek) későbbi szettekkel is kibővíthetjük majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...