A részvényesek is vastagon profitálnak a Dragon's Dogma 2 sikeréből

A Capcom magasabb összeget fog fizetni a részvényeseknek ebben a pénzügyi évben, és ez nagyrészt a Dragon’s Dogma 2 sikerének köszönhető, jelentette be a vállalat.

Újabb részletek szivároghattak ki a Switch utódjáról

Kiszivárgott pár újabb részlet a Switch utódjával kapcsolatban, ám mint mindig, ezeket az infókat érdemes fenntartásokkal kezelnünk. A szóbeszéd szerint a következő generációs Nintendo eszköz mágneses Joy-Con kontrollerekkel érkezhet.

Bámulatosan fest a Gothic 1 remake-je

Nem kapkodja el a THQ Nordic a Gothic 1 Remake munkálatait, de mentségére szóljon, hogy a nulláról írja újra az egész játékot az Unreal Engine 5-tel. Az új screenshotok mellett a 200 eurós gyűjtői kiadásról is lehullt a lepel.

Dühösek a rajongók az Escape from Tarkov új, 250 dolláros kiadása miatt

Olyannyira elharapódzott a helyet, hogy a fejlesztők blokkolták a beszélgetést a hivatalos Discord-csatornákon. Az ok? Az új The Unheard Edition, amely a rajongók szerint pay-to-win extrákat kínál a PvE co-op mód mellett.

Nem fáj a hardvereladások csökkenése a Microsoftnak

A Microsoft harmadik pénzügyi negyedévére vonatkozó üzleti jelentéséből kiderült, hogy a játékok streamelési ideje és a konzolhasználati idő rekordokat döntött az elmúlt időszakban, a részleg bevétele 51 százalékos növekedést mutatott fel.

Bejelentették a MudRunner VR-t

Mindenki kedvenc sárdagasztó szimulátora VR-mellékágat kap Meta Questekre, így már nem csak külső nézetből, hanem a vezetőülésben kell legyőznünk a fifikás terepviszonyokat. Csekkoljuk le az első trailert!

A People Can Fly törölte a co-op akció-RPG-jét, a Project Daggert

Az Outriders és a Bulletstorm fejlesztője a hónap elején lemondott a már évek óta készülő akció-szerepjátékáról, így a Project Dagger már biztosan nem látja meg a napvilágot. Szerencsére van még készülő játék a lengyel stúdió tarsolyában.

Nézzünk bele az EA Sports F1 24 karriermódjába!

A fejlesztő szerint "2016 óta a legjelentősebb frissítésen" esik át az aktuális F1-játék karriermódja, amely tükrözni fogja a valódi pilóták előtt álló kihívásokat. Két új mélyre szántó bemutató is érkezett az EA Sports F1 24-ről.

Ezt érdemes tudni a Paper Mario: The Thousand-Year Doorról

A remake megjelenése már a nyakunkon van, a Nintendo pedig egy részeltekbe menő előzetessel készít fel minket rá. A Paper Mario: The Thousand-Year Door főbb jellegzetességei kerülnek terítékre a videóban.

Törölték az idei BlizzCont, de nagy tervei vannak a Blizzardnak

Sajnos nem tartják meg a Blizzard korábban rendszeresnek mondható házi rendezvényét 2024-ben, ehelyett más módon és formátumokban osztják meg velünk az új infókat. Tervekből pedig nem lesz hiány a stúdió ígérete szerint.

Nincs ingyen a Fallout 4 frissítése a PlayStation Plus előfizetőknek

A játék évekig elérhető volt az alap előfizetéshez járó PlayStation Plus Classic gyűjtemény részeként, most pedig az Extra szinttel játszható ingyenesen. Viszont a PlayStation 5 verzió így feláras.

Megjelenési traileren a SaGa: Emerald Beyond

Az évek óta alvó sorozat most egy új résszel jelentkezik, amelyben számtalan japánosan érdekes karakterrel az oldalunkon menthetjük meg a világokat, amiből ezúttal 17 lesz.

Májusban jelenik meg a Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord

Az 1981-es játék remake-je szeptember óta elérhető korai hozzáférésben, egy hónap múlva pedig immár a teljes verzió is elérhető lesz PC-re és konzolokra is. Nosztalgiázni vágyók, figyelem!

Launch traileren a Sand Land

A holnap megjelenő játék immár utolsó trailere is megérkezett, ami ugyan akciódúsnak ígérkezik, viszont egy sokkal komolyabb és komorabb tónust képvisel, mint az eddigiek.

A Frostpunk túl van az 5 millió eladott példányon

Az 11 bit Studios játéka tegnap volt 6 éves, ennek apropóján osztották meg a készítők az igencsak szép mérföldkő elérésének hírét is. A nyáron érkező második részről is beszámoltak.

Elérhetők az Epic Games Store e heti játékai

Egy dimenziók közt utazó FPS-t és egy elborult, posztapokaliptikus RPG-t kapunk a héten, de már azt is tudjuk, hogy mit ad az Epic Games a jövő héten ingyen.

Launch traileren a Stellar Blade

Besűrűsödtek a megjelenések a hétvégére, ezúttal a PlayStation 5-exkluzív játék, a Stellar Blade kapta meg az utolsó, megjelenés előtti trailerét, ami ezúttal inkább a hangulatra épít.

Újabb jel utal rá, hogy júniusban leplezik le a Gears 6-ot

Ezúttal a J.D. Fenixet megformáló színész szólta el magát karaktere sorsát illetően. Egyre valószínűbb, hogy a júniusi esemény egyik nagyágyúja az Xbox-exkluzív sorozat következő része lesz.

Konzolokra is jön a Deathbound

A csapat alapú, mégis egyjátékos soulslike valamikor az idén érkezik, és eddig csak annyi volt biztos, hogy PC-re jelenik meg, viszont a legújabb trailer szerint Xboxon és PlayStationön is játszhatunk majd vele.

A No Rest for The Wicked fejlesztője szerint a Dark Souls is jól járt volna a korai hozzáféréssel

A játék sok kritikát kapott a korai hozzáférésben tapasztalható minőségével kapcsolatban, a Moon Studios vezérigazgatója azonban hosszú posztban fejtette ki, hogy miért is volt jó döntés a részükről az early access.

Bíróság elé állítanak egy embert a Nintendónak küldött fenyegetései miatt

A fenyegetések hatására több élő eseményt is lefújtak a japán cégnél, a 27 éves fiatalembernek most a bíróság előtt kell felelnie a tetteiért.

A Fortnite lehetővé teszi a “konfrontatív” táncok elrejtését

Egy új frissítésben érkezett a funkció, ami lehetővé teszi, hogy a fejlesztők által konfrontatívnak minősített emote-okat elrejtsük. A jövőben nem kell nézni, ahogy L betűt a homlokuk elé tartva táncolnak felettünk a legyőzőink.

A Nintendo ügyvédei a Garry's Modot is kipécézték maguknak

A borzalmasan elborult videóanimációk és a bizarr Source-modellek legforróbb melegágya, a Garry's Mod is a Nintendo célkeresztjébe kerül. A tulajdonosoknak 20 évnyi tartalomból kell kiszűrniük a japán cég figuráit.

Tovább csiszolják a Star Wars: Battlefront Classic Collectiont, de már kár érte

A cudar rajtot követően az Aspyr hamar orvosolta a Battlefront-kollekció legtöbb hibáját, ám néhány technikai malőr még így is fel-felütötte a fejét. A második nagy javítócsomag ezek zömét is kijavítja.

A videojátékipar számára is kedvező döntést hozott az amerikai tőzsdefelügyelet

Az Egyesült Államokban eltörölnék a versenytilalmat, ami szinte minden iparágra hatással lesz, így a videojátékokra is. A törvény egyelőre még nem lépett életbe, vannak akik jogi támadásra számítanak, azonban több államban már létezik hasonló szabályozás.