Kinect X360

A Microsoft legújabb találmánya, amellyel egész testünkből egy kontroller válik. Nagyszerűen kihasználja a mozgásérzékelést és hangvezérlést egyetlen egyszerű eszköz segítségével.
1304078400

Szépen zárta az elmúlt negyedévet a Microsoft

Óriási profittal zárta a Microsoft a harmadik pénzügyi negyedévét, az Xbox 360-nak és a Kinectnek köszönhetően jól szerepelt a szórakoztatóelektronikai termékekkel foglalkozó divízió is. A redmondiak azt ígérik, továbbra sem állnak le, és úgy néz ki, bejelentésük is lesz az E3-on.
1303146006

Hétvégén indul az Xbox Live Nemzetek esemény

A Microsoft ütőképes húsvéti ajándékkal örvendezteti meg a Live-ot még nem ismerő hazai játékosokat. Amellett, hogy április 21-től négy napon keresztül ingyenes lesz az Xbox Live, világrekord kísérletbe is beszállhatunk az Xbox Live Nemzetek eseményen. Ehhez csak egy Kinectre lesz szükségünk.
1302264000

Kinect - a marketingesekkel együtt fejlesztették

Nem, nem arról van szó, hogy a Kinectet és a marketingeseket együtt fejlesztették volna, hanem arról, hogy a marketingeseknek komoly szerepe volt a Kinect kialakításában és a Kinect-játékokban. És akkor még csodálkozunk, hogy nincsenek igazi hardcore anyagok, mi?
1301755320

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Kinectes Starcraft, kakadobálás a Duke Nukemben, 3D-s szemüveg a 3DS-hez, My.Face és hasonló ökörségek. Ha elkezdődik az április, az egyúttal fárasztó viccek sokaságával is jár, a derék gamer nem győzi kapkodni a fejét a lehetetlen ötletek és bejelentések között. Összeállítás következik a legjobb viccekből.
1301572800

Rare: még rengeteg tartalék van a Kinectben

Kicsit lecsendesült a Kinect körüli felhajtás. Ez persze nem az eladásokban mutatkozik meg, hiszen ezen a téren továbbra is szárnyal az eszköz, hanem az igazán ütős játékok megjelenésében. A Rare szerint azonban még semmit nem láttunk, rengeteg lehetőséget tartogat még a Kinect.
1300869600

Még több Gears of War, Halo és Fable jön

A Microsoft játékrészlegének egyik vezetője beszélt arról, hogy milyen jellegű címeket várhatunk a közepesen közeli jövőben a cégtől. A szokásos sikercímek folytatásai mellett azonban számíthatunk egy rakás meglepetésre is, melyek egy részéről az E3-on rántják le a leplet.
1300720027

Windows Gaming Experience - a PC-s játék jövője

A ZDNet jóvoltából érdekes videó látott napvilágot: az állítólag a Microsoft belsős köreinek szánt filmben a PC-s játékról, valamint annak "jövőjéről" esik szó. Úgy néz ki, a redmondiak nem véletlenül léptek ki a PCGA-ból, a maguk útját szeretnék járni, ha már 300 millió fős piacon szállhatnak ringbe.
1299940971

Elemzők: szép idők várnak a Microsoftra

Jó irányba mennek a Microsoft dolgai, ebben látszólag egyetértenek a játékipari elemzők. Az Xbox 360 hónapról hónapra megdönti a Wii eladásait, a Kinect pedig lazán lejátssza a Move-ot, ha a konzolokkal együtt történő értékesítéseket nézzük. Az is nyilvánvaló: itt az ideje, hogy bemutatkozzon a Wii 2.
1299844800

A Black Ops lett Amerika legkeresettebb játéka

A múltkori visszaesés után ismét nőttek a játék- és a konzoleladások az Egyesült Államokban. A februári hónap győztese az Xbox 360 és a Call of Duty: Black Ops volt, sőt utóbbi az ország legkeresettebb játékává vált, miután 13,7 millió példányt vittek haza belőle az amerikai játékosok.
1299762000

10 millió eladott Kinect - új Guiness-rekord

Azt mindenki sejtette, hogy a Kinect sikeres lesz, de azt valószínűleg még a Microsoft sem, hogy ekkora. Arról meg pláne csak álmondhattunk, hogy még egy új Guiness-rekordot is megdönt a készülék. Bizony, úgy néz ki, hogy még értelmes játék nélkül is ekkora siker a futurisztikus technika.